Lakóautózás - azoknak, akiknek a világ megismerése életforma


Pár évvel ezelőtt Béla barátunk két hetet töltött Görögországban a családjával. A nyaralásnak, akkor nálunk még elég egzotikusnak számító módját választotta, a lakóautózást. Amikor visszatért, lelkesen mesélt arról, hogy a srácai mennyire belakták a járgányt, hogy a felesége milyen nagyszerűen meg tudta oldani a család ellátását, és ő maga utoljára akkor érezte ilyen szabadnak magát, amikor 20 évesen csővázas hátizsákjával végigstoppolta Európát. Soha nem gondolta, hogy ezt az érzést a gyerekeivel együtt újra átélheti. Órákon keresztül mesélt, mesélt? Mindent megtudtunk, a legapróbb részletekig - a lakóautóról. Akkor határoztuk el, hogy ezt az élményt mi sem hagyjuk ki.


Kedves Barátunk!

Az Ön e-mail címe szerepel az adatbázisunkban, bizonyára nem véletlenül. Nem nehéz kitalálni, hogy a kapcsolódási pont köztünk a lakóautózás utáni érdeklődés. Ezt a kapcsolatot kívánjuk rendszeressé tenni és továbbfejleszteni a hírlevelünk segítségével, amit havonta szeretnénk elküldeni az Ön e-mail címére.

A törvények értelmében ehhez az Ön hozzájárulását kell kérnünk, hiszen feleslegesen nem akarjuk zavarni. Amennyiben szeretne leiratkozni, ezt a levél végén megteheti.

Mi a célja a hírlevélnek?

A lakóautósok nyitott, barátkozó emberek. Nyugat-Európában ritkán látni magányosan ácsorgó lakóautót. Jellemző, ha egy másik kocsival szembetalálkozunk az úton, intünk egymásnak, mint a régi ismerősök. Óriási rendezvények vannak - elsősorban az Magyar Camping és Caravanning Club jóvoltából már Magyarországon is - ahol együtt nyaralunk, szórakozunk, mint egy nagy család. Egy jó családon belül, még ha ritkán is találkoznak a

rokonok egymással, kell, hogy legyen kommunikáció, hiszen van közös téma bőven. Ennek szeretnénk mi fórumot teremteni.

Mit nyújt Önnek a hírlevél?

Nálunk Magyarországon még kevesen vannak, akik lakóautót bérelnek, vagy tulajdonosai egy ilyen járműnek, de napról-napra nő azok száma, akiket megérintett ez a világ, és szeretnének több információhoz jutni. Az ő érdeklődésüket elégíti ki a www.levanter.hu honlapunk. Nézzen be hozzánk!

Nekünk és családjaink számára annyi új élményt és örömet jelent a lakóautózás, hogy a másokkal való megismertetését már-már küldetésnek tekintjük! Ezért alapítottuk a cégünket és azon szerencsések közé tartozunk, akiknek a munkája egyben a hobbija is.

Baráti üdvözlettel a Levanter Lakóautó Kft. tulajdonosai:

Bánfai Zsolt és Zelena Ferenc

u.i: Apropó Béla barátunk azóta egy lakóautó boldog tulajdonosa. Eladta a nyaralóját Orfűn, és az elmúlt nyáron a családjával becsavarogták Dél-Franciaországot, de már lelkesen tervezi a következő nagy túrát Skandináviába. Mindig el akart jutni a sarkkörön túlra, oda, ahol nyáron nem megy le a nap. Most éppen síel valahol, természetesen a “járgánnyal”. Azt mondta, addig megy, amíg havat nem talál...