LEVANTER Kft.
Lakóautó azoknak, akiknek a világ megismerése életforma.

Ez az év is jól kezdődik! Levelet kaptunk egy régi barátunktól, melyben közölte, hogy a tavalyi jókívánságainkból semmi nem jött be, ezért idén, ha lehet, inkább pénzt, üzemanyagot, esetleg alkoholt küldjünk. Hm… Ezek után nem traktáljuk Önt sem olcsó közhelyekkel, inkább megpróbálunk valódi értéket adni az újesztendőben is.

Kedves Olvasónk!

Ön milyen fogadalmat tett Szilveszter éjszakáján? Mi az, amit jobban, nagyobb odaadással, vagy egyszerűen csak másképp szeretne csinálni?  Le akar adni pár kilót, vagy leszokna a dohányzásról, esetleg szeretne kedvesebb lenni az anyósával? Tudja, mi szokott megvalósulni ezekből a pezsgő áztatta fogadalmakból? Általában semmi. 2009 első éjszakáján mi mégis halálosan komolyan megfogadtunk valamit. És be is fogjuk tartani!

Az autóversenyzők azt mondják: Ha lecsúszol az útról, és beesel az árokba, egy valamit tehetsz. Padlóig nyomod a gázt, mert csak akkor van esélyed, hogy az autó kihúzzon a slamasztikából. Ha lelépsz a pedálról, véged. Mi megfogadtuk, hogy nem vesszük el a gázt, még akkor sem, ha ijesztően mélynek tűnik az az árok, amibe most a gazdaság belesodródik, még akkor sem, amikor a barátaink fejcsóválva, a partnereink kétkedve fogadják a terveinket, és még akkor sem, amikor sokkal egyszerűbb lenne kiszállni, és széttárt karokkal azt mondani: uraim ennyi volt. Aki nyerni akar, az nem tehet mást! Aki vérbeli autóversenyző, az három keréken is eléri a célt.

A pánik, a kétségbeesés lebénít. Mindenki a saját életében csak akkor lehet sikeres, ha rendelkezik a gyors, hatékony és tervszerű cselekvés képességével. Mi ezt kívánjuk Önnek az újesztendőre, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is képes lesz megbirkózni a nehézségekkel. Na és gázt bele!

Manapság az egész életünk át van itatva keserű pesszimizmussal. Nem divat pozitívan szemlélni a világot, és a szenzációhajhász média erre csak ráerősít. Kizárólag rossz híreket közvetít, mert állítólag azok jobban eladhatók. Kicsit félve írjuk le, de nekünk ma kizárólag jó híreink vannak. Lehet, hogy ez senkit nem fog érdekelni?

A weblapunk nyitó oldalán még folyik a szavazás, hogy melyik új lakóautó márka forgalmazását kezdjük el ebben az évben. Ha Ön még nem adta le a voksát, vasárnap éjfélig, még itt, a szavazólistán megteheti, de valószínűleg már eldőlt a meccs.  OK, nem állunk ellent tovább. Mi nem ezt a márkát szerettük volna, de hát annyian követelték, hogy meghajlunk a köz akarata előtt. Hogy melyiket, az majd január 15-én csütörtökön kiderül, amikor is lehull a lepel, nincs több titok és begördül az első …..  lakóautó, a weblapunkra.

Annyit azért elárulhatunk, hogy ez az a márka, amely a FIAT mellett FORD és MERCEDES alvázzal is rendelhető. Az sem mellékes, hogy egyes típusokba nagyobb teherbírású tárolóteret (garázst) építettek, és nem csak mondják, hanem hivatalos vizsgálatokkal bizonyítják is a terhelhetőséget. Jó hír ez mindenkinek, aki fél attól, hogy kedvenc motorját egyszercsak a padlólemezzel együtt elveszítheti. Most, hogy Önök így keresztülhúzták a számításainkat, nincs más hátra, mint hogy csütörtökig nyélbe üssük az üzletet.  Menni fog!

Tavaly ilyentájt a magyar narancsról írtunk, amely ugyan kicsi, savanyú és zöld, de mi azért nagyon szeretjük, mert a mienk. Örömmel jelenthetjük, a narancs szépen kerekedik, sárgul, egyre zamatosabb és már igazán nem kell szégyenkeznünk miatta. Sőt! A mi kis magyar narancsunk, a  Karaván Szalon idén is megrendezésre kerül, és a Hungexpo-val kialakított kitűnő együttműködésnek köszönhetően megkapjuk a legújabb és legszebb pavilont, a „G”-t. Azért a szakma is rendesen odateszi magát, ott lesz mindenki, aki számít, teljes fegyverzetben. (Csak Önnek súgjuk meg, hogy eddig több, mint 30 lakóautó és lakókocsi részvétele biztos, közel 2000 m2-en) Mi folyamatosan beszámolunk az előkészületekről. Hírleveleinkből megtudhatja:  

  • Milyen új modellekkel ismerkedhet meg? (Lesz meglepetés is!)
  • A tavalyihoz hasonlóan hogyan igényelhet ingyenes belépőjegyet?
  • Milyen értékes díjat nyerhet az, aki meglátogat bennünket?

Érdemes figyelnie az e-mail postafiókját, nehogy lemaradjon valamiről. Ja, majd elfelejtettük a legfontosabbat! A Karaván Szalon február 12-15. között lesz a Hungexpo Vásárközpontban. Mindenkinek ott a helye, aki szereti a lakóautókat. Önt is várjuk, hozza el családját és barátait is!

Addig is a hideg téli napokra kínálunk egy kis instant forróságot. Olvassa el a lakóautós szemmel Szicíliáról készült útibeszámolónkat Krauss Ottó tollából, és garantáltan melegség önti el a szívét! Így talán még a csontig hatoló mínuszok is könnyebben elviselhetők, és az egyre többeket érintő gázhiány sem tűnik annyira riasztónak, hiszen ezek a fogalmak arrafelé ismeretlenek. Ha nem lenne elég az, hogy Szicília a legmelegebb olasz sziget, még ott van Európa legnagyobb működő vulkánja, az Etna, ami időnként alaposan befűt nekik.

Itt olvashatja el a szicíliai útibeszámolót       

Amint azt reméljük Ön is tapasztalja, formailag megújult a hírlevelünk, és vele együtt hamarosan a regisztrációs rendszerünk is. Ez része annak a folyamatnak, melynek keretében még több és tartalmasabb információt szeretnénk eljuttatni Önökhöz az internet felhasználásával, ráadásul szebb, látványosabb formában. A levelező rendszerünket most teszteljük először élesben. Ha Ön valamilyen formai rendellenességet észlel, valamit nem tud megnyitni, valami rosszul jelenik meg, kérjük jelezze, hogy kijavíthassuk a hibát. Segítő együttműködését előre is köszönjük.

Azzal indítottunk, hogy ez az év is jól kezdődik. És hogy milyen lesz? Hát olyan, amilyenné tesszük. Ha válság van, hát kezelni kell! Abban, hogy a saját környezetünkben jól kezeljük a válságos helyzeteket, a humor nagyon sokat segíthet. Hogy hogyan kezelhető a válság, hogy hogyan lehet túlélni váratlan, nagy töréseket, arra Önnek is javaslunk egy 1 perces, szuper hatékony motivációs tréninget.

Itt tekinthető meg a válságkezelő tréning videó. 

A weblapunkkal, hírleveleinkkel eddig is arra törekedtünk, hogy érdekes, értékes információkkal és a gyakorlatban bevált jótanácsokkal szolgáljunk a lakóautózást, kempingezést, utazást kedvelő olvasóinknak. Köszönjük az eddigi érdeklődését, és reméljük, hogy a jövőben is rászolgálunk a bizalmára. 

Üdvözlettel: 

Zelena Ferenc                                    Bánfai Zsolt

 

u.i: Ne feledje! Jövő héten csütörtökön kiderül, hogy melyik az a nagyhírű, és már Magyarországon is jól ismert márka, amivel szélesítjük a palettánkat. Sokaknak meglepő lesz a választás, de a miértekre a következő hírlevelünkben megadjuk a választ.


 

©2008/1 Levanter Kft      1139 Budapest, Mogyoródi u. 16-20.    tel: 06-1/220-7976     e-mail:  info@levanter.hu