Hírlevél a lakóautózás kedvelőinek.

Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

                                                                                                                                           2009/8.

Pizza, spagetti, mozarella, Chianti...

 ...tiramisu, Leonardo, Michelangelo, autostrada, gondola, Paganini, Sophia Loren, Fiat, Ferrari, Milan, Juventus,  Uffizi képtár, Palio lóverseny, Colosseum, Vezuv,  Vespa robogó, DelPiero, dolce vita...

Soroljuk még? Aki ebből nem jött rá, hogy mely országról van szó, annak most már kár lenne elárulni.

Nem gondoljuk, hogy a fenti nevek, szavak magyarázatra szorulnának, vagy ne ismerné őket mindenki. Egy olyan mélyen gyökerező kultúra részei, amely nem csak a kivételesen gazdag múltjából él, hanem ma is képes elkápráztatni a világot. Hogy mivel? Önmagával.

Biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink többsége már járt ebben az országban, de aki még nem, annak az utazási céljai között is feltétlenül szerepelnie kell.

Könyvtárnyi irodalom található e nemzet ételeiről, italairól, műemlékeit, műkincseit szinte lehetetlen számba venni, és természeti szépségei is lenyűgözőek.

Van még valami új, amit érdemes elmondani erről a fantasztikus országról?   Talán igen. Mindenesetre mi megkíséreljük.

Olvassa el a legújabb, lakóautós szemmel készített országismertető írásunkat, hátha Ön is talál benne megszívlelendő jótanácsokat!    Kattintson a címre:

Lakóautóval az azzurrik földjén.

A cikk  több, 2005 és 2008 közötti utazás tapasztalatait írja le, természetesen a teljesség igénye nélkül, tömören. Amennyiben Önnek más élményei vannak, vagy szeretné kiegészíteni az olvasottakat, írjon nekünk!   info@levanter.hu

 


 

 Szerepeltünk a Hálózat Tv-ben

Igyekszünk minden alkalmat megragadni arra, hogy a lakóautózást, mint életformát, minél szélesebb körben népszerűsítsük.

A Karaván Szalonon több filmes stáb is forgatot a standunkon. A Hálózat Tv viszont egy egész műsort szentelt a lakóautózás, a golfozás és a hajózás bemutatására. A Manager Magazint március elején többször is sugározta a csatorna, melyből a lakóautózásról készült riportot az alábbi linkre kattintva Ön is megnézheti.

Miért jó lakóautóval járni a világot?

Kinek érdemes lakóautót vásárolni, és ki az, akinek jobban megéri bérelni? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat, ha letölti a riportot.

Amikor az ember jár, az egyik lábát előre rakja, majd a hátsót utána lendíti. Így képes haladni. Felváltva, hol az egyik, hol a másik van elől, de lépés közben mindig van egy pillanat, amikor a lábak a legtávolabb vannak egymástól, amikor a legnagyobb az olló. De ez csak egy pillanat.

Kedves Olvasónk! 
 
Bár akciókkal, extra kedvezményekkel némileg ellensúlyozható a Forint árfolyam leértékelődésének hatása, de tagadhatatlan, hogy az új lakóautók árai megemelkedtek. A következő lépés az lesz, hogy a használt autók árai is követni fogják őket, de némi késéssel, mert a piac csak most ébredezik.

Éppen két lépés között vagyunk! 

Hogy mi következik ebből? Hát az, hogy gyorsan érdemes körülnézni a használt lakóautók piacán, mert most még könnyen  kifoghat az ember egy csinos darabot, elfogadható áron. Lépjen Ön gyorsabban!

Mindjárt van is egy ajánlatunk, hogy ne kelljen nagyon messzire mennie.

  • Szeretné Ön is 40 használt lakóautó közül kiválasztani az igazit?
  • Szeretné "élőben" összehasonlítani őket egymással?
  • Szeretne közvetlenül a tulajdonosokkal tárgyalni?

Akkor ezt az alkalmat nem hagyhatja ki!

II. Lakóautó Börze    

2009. március 29-én 9 és 15 óra között, a Levanter Lakóautó Kft. telephelyén

Minden részletet elmondunk Önnek, ha az alábbi linkre kattint:

Mit kell tudni a II. Lakóautó Börzéről?

Megtudhatja, hogy

  • hogyan regisztrálhat, ha eladni szeretne,
  • hogyan végeztethet állapotfelmérést,
  • hogyan, és mikor fogjuk értesíteni Önt is a használt lakóautó "felhozatalról",
  • milyen akciókat hirdetünk még a Börze idejére, sőt utána is.

Figyelje az e-mail postafiókját, mert a következő két hétben folyamatosan küldeni fogjuk Önnek a friss híreket

 Üdvözlettel:

Zelena Ferenc     és     Bánfai Zsolt  

u.i: Egy kis statisztika: Az őszi Lakóautó Börzén 37 autót regisztráltak, és 31-et el is hozott a tulajdonosa. Átlagosan 10 év volt az életkoruk, 90 ezer km-t futottak és a kikiáltási áruk 5.880.000 Ft-ra rúgott. (Ezt egy kicsit magasnak éreztük.) Az árak 1.15 millió és 13.9 millió között szórtak. Megkímélt állapotú, sok extrával felszerelt, gondosan karbantartott lakóautókat láthattak az érdeklődők. Arról, hogy a Börze hatására végül hányat sikerült eladni, sajnos nincs pontos információnk.


 Levanter Kft.     1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20.     tel: 06-1/220-7976      e-mail: info@levanter.hu