FacebookYoutubeFeed

REGISZTRÁCIÓ

Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük, hogy felhívásunk nyomán ellátogatott a Levanter Lakóautó Börze regisztrációs oldalára. Kérjük, hogy amennyiben van eladó lakóautója és azzal részt kíván venni a börzén, akkor küldje el nekünk a saját és az autójára vonatkozó adatokat.

A regisztrációhoz nem kell mást tennie, mint kitölteni a következő űrlapot, majd a KÜLDÉS gombra kattintva rögzíteni az adatokat.

Ha úgy gondolja, hogy van olyan barátja, ismerőse, akit szintén érdekel a fentiekben ismertetett lehetőség, akkor a név és email megadásával a rendszerünk őt is automatikusan értesíti.

Az Ön adatai:
Név:*
E-mail:*
Település:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*
Telefonszám:*

Értesítést kérek a következő ismerőseim számára:
1. név:
1. e-mail:
2. név:
2. e-mail:
A lakóautó adatai:
Az autó típusa:*
A motor típusa:*
Gyártási év:*
Futott km:*
Utasok száma:*
Ágyak száma:*
Forgalmi érvényessége:*
Rendszám:*
Ár:*
Egyéb megjegyzés:

A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a Levanter Lakóautó Kft. hírlevelet, ajánlatot, e-mail üzenetet küldjön Önnek. Adatai bizalmasan kezeljük, és semmilyen körülmények között nem tesszük senki más számára hozzáférhetővé. Az adatvédelmi nyilatkozatunkat részletesen ITT olvashatja el. A regisztráció bármikor visszavonható.
A fenti feltételeket elfogadom :
Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá!