Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

Kedves {mezo_Név}!

Az új esztendő első félévében rengeteg rendezvényünk-programunk lesz. Szeretnénk olvasóinknak időben előre jelezni az időpontokat, hogy bekerülhessenek az előjegyzési naptárakba.

Levanter Lakóautó Börze
2018. április 7. 9 - 13 óra

A használt lakóautók piaca immár több, mint 10 éve minden tavasszal és ősszel várja a vásárolni és eladni szándékozókat. A ország legsokszínűbb lakóautó választékát kár lenne kihagyni!

Levanter Teadélután
2018. április 7. 15 - 18 óra

Kedvelt színházi fordulat, hogy "még a csilláron is lógtak...". Hát valami ilyesmit éreztünk a tavaly őszi Teadélutánon, ahol a lakóautók tömegének mérésével kapcsolatos előadásunk nagyon sok érdeklődőt vonzott. Most is olyan előadásokkal készülünk, amelyek remélhetőleg hasonlóan népszerűek lesznek.


Kalandjárók Kiállítás
2018. április 13 - 15. Vasúttörténeti Park

A lakóautós szakmának nem sok lehetősége van arra, hogy megmutassa magát a nagyközönségnek. Sajnos a hagyományos kiállítások belépői lassan megfizethetetlenné váltak, és egyre kevesebb látnivalót kap a pénzéért az érdeklődő. Ezért döntöttünk úgy pár éve, hogy a budapesti Oldtimer Show kísérő kiállításaként megrendezzük a Kalandjárókat, így lehetőséget adva a látogatóknak arra, hogy a szabadidős járművek mellett a gyönyörű régi autókat és a magyar vasutazás történetét együtt egy színvonalas kiállításon tekinthessék meg.

Andalúz lakóautós körtúra
2018. 04. 17 - 05. 08.

A tavasz közepét Andalúzia csodálatos tájai és városai között töltheti velünk az, aki még gyorsan csatlakozik a csoportunkhoz. Végiglátogatunk mindent, ami ezt a csodálatos tájegységet híressé tette: a mór és spanyol uralkodók palotáit, az olajfa ligeteket, a fehér falvakat és a Sierra Nevada hegyeit. Közben többször szól majd a flamenco, és megkóstoljuk a spanyol konyha különlegességeit.

Al-Duna lakóautós kirándulás
2018. 06 15 - 06. 21.

Legnagyobb meglepetésünkre ez az utunk pillanatok alatt megtelt, tehát egy szép nagy csoporttal vágunk majd neki Temesvár, az Al-Duna és Belgrád felfedezésének. Úgyhogy ide már sajnos nem tudunk újabb jelentkezéseket elfogadni. De ígérjük, hogy erre a környékre hamarosan újabb csoporttal indulunk majd.


Üdvözlettel:
Zelena Ferenc
Levanter Lakóautó Kft.

2018/01.

INDUL A LAKÓAUTÓ BÉRLÉSI SZEZON

Az idei évnek egy nagyon fiatal, új vagy maximum fél éves, garanciális lakóautókból álló flottával vágunk neki.

Aki idejében jelentkezik, az még kedvére válogathat a 6 személyes alkóvos lakóautótól a 2 személyes kempingbuszig terjedő kínálatból.

Az alábbi fényképre kattintva megnézheti a bérelhető autók fotóit.


Az árakat ITT, a bérlési feltételeket pedig ITT olvashatja el részletesen.


Aki a horvát tengerpart felé szeretné venni az irányt az idén nyáron, annak van egy nagyon jó akciós ajánlatunk.

A Levanter Lakóautó Kft. hírlevelét {mezo_Név} részére küldtük ki. Az Ön regisztrált e-mail címe: {email}. Adataira nagyon vigyázunk, és az Adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően soha nem adjuk ki senkinek. Ha ezzel az e-mail címmel, az Ön beleegyezése nélkül valaki más regisztrált, vagy ha szeretne lejelentkezni hírlevelünkről, ezt itt teheti meg.
Levanter Lakóautó Kft. 1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20. telefon: 06-1/220-7976 e-mail: info@levanter.hu
www.levanter.hu