Belépés

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
A bevásárlókosárhoz

KERESÉS

FacebookYoutubeFeed

A Levanter Webáruház vásárlási feltételei


Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. A regisztrációval egyidejűleg a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a Levanter Hírlevelet is megkapja. Amennyiben erre nem tart igényt, úgy bármely hírlevélen van lehetősége leiratkozni. Részletes adatvédelmi jognyilatkozatunkat ITT olvashatja.

Megrendelés

Valamennyi árucikk a Levanter Lakóautó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett internetes áruházában található. A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni.
Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus fotók, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. 
Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését telefonon visszaigazoltuk. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül megtörténik.

A vételár 

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza.

A szállítás módja és költségei 

Az áruházakban különféle áru átvételi módok között választhat. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy az áruátvétel módjának kiválasztását követően a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.
A Levanter Lakóautó Kft. a megrendeléseket a beérkezésüket követő munkanaptól számított hat munkanapon belül kiszállítja, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezik. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. 
Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Levanter Lakóautó Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.
A futár a megrendelt árut a megadott címre szállítja (csak a házszámig, lakásba, emeletre nem viszi fel) és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának.
Előre egyeztetett szállítási napon, az érkezés előtt kb. 1 órával telefonon értesíti a futár a vásárlót az érkezés időpontjáról. 
Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
A Vevő, ha az egyeztetett kiszállítás időpontjában nem tartózkodik otthon, vagy az áru elhelyezését mégsem tudja biztosítani és így az árut vissza kell szállítani, abban az esetben a visszaszállítás költsége valamint az újbóli kiszállítás is Őt terheli.

Garancia

A berendezések garancia ideje az adatlapon megtalálható. 
Gyártónként eltérőek az adatok, de jellemzően 1 év a garancia.
Az eladó az általa eladott árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Ennél hosszabb garanciális idő az árucikkeknél külön feltüntesére kerülnek. 
Amennyiben a megrendelt áru a szállítás során megsérült, azt a Levanter Lakóautó Kft. díjmentesen kicseréli. Amennyiben erre már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

Felelősség

A Levanter Lakóautó Kft. Webáruházában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. 
A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való kapcsolódásáért és a weboldalon történő vásárlásért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén.
Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a portál akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik.

Egyéb

Az üzemeltetők szabadon módosíthatják a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.
Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Vásárlási Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a Vevő vásárlását.
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Magyar Gazdasági Kamara Választott Bíróságának joghatóságát kötik ki.
A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősülnek, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsátott jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.