teleco logo

Az Egyenlítő fölött 36.000 km magasságban keringő műholdak digitális sugárzású adásainak vételéhez 50, 65 és 85 cm átmérőjű parabola antennákat ajánlunk. A beprogramozott műholdakat teljesen automatikusan megkereső FLATSAT elnevezésű antennákhoz digitális rendszerű receiver választható, illetve rendelhető a beltéri egység nélkül is, ha valaki az otthoni készülékét áthelyezi a lakóautóba, lakókocsiba. Menet közben természetesen a tányér lecsukott állapotban van, a tetősíkból mindössze 15-17 cm-rel emelkednek ki. 
A SMART rendszerű antennák automatikusan átállnak egy másik műholdra, ha olyan csatornát választunk ki a TV-n amelyik ezt igényli.
Az ELEGANCE és KOMFORT kivitel különösen egyszerűvé teszi a használatot, itt csomagban vásárolható meg a beltéri egységgel összeépített TV és az antenna. Egyetlen távirányítóval működtethető a rendszer.
A SKEW opcióval szerelt készülék a vevőfej horizontálistól eltérő beállítását a GPS technika felhasználásával automatikusan megoldja és így teszi különösen jó minőségűvé a vételt.
Az INTERNET SAT antenna segítségével a közcélú műholdas internet és telefon is elérhetővé válik egész Európában. Az Astra 2 szatellitet működtető céggel karöltve a Teleco kifejlesztette az  antennt, amely a műholdas TV és rádió adások vétele mellett egyidejűleg képes a fent említett  kommunikációra is.
Ha több TV-t szeretne a járművében, akkor valamennyi antenna rendelhető két vevőfejes és néhány akár négy vevőfejes változatban is.

A további  TELECO termékekről a bal oldali szürke sávon lévő menüre kattintva kaphat információt.
A lenti képeken az automata antennákat veheti részletesen szemügyre.

 

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.