BÉRBE ADHATÓ LAKÓAUTÓK

 

2019-ben a bérbe adásra olyan flottával készülünk, amelynek autói fiatalok, kevés kilométert futottak, garanciálisak és assistance szolgáltatással ellátottak. Valamennyi PRÉMIUM+ kategóriába esik. Rimor Seal 5Elnagh Baron 26 G és Roadcar R600 típusú autókat kínálunk; külső, belső képeket ITT, műszaki adatokat pedig az autók nevére kattintva találhat.

Aki még soha nem utazott ilyen járművel, annak kissé távoli, elérhetetlen álomnak tűnik a lakóautós kirándulás. Pedig már nem az. Magyarországon is kezd egyre nagyobb népszerűségre szert tenni ez az utazási forma és ma már az árak sem megfizethetetlenek. Soha nem tapasztalt szabadságra tehet szert a vállalkozó szellemű utazó, az otthon kényelmére vágyó pedig a saját kispárnáján hajthatja fejét álomra egy ilyen autóban.

Autóink télen is használhatóak, a gázzal üzemelő fűtés és a jó hőszigetelés kellemes belső klímát biztosít. Kiviteltől függően 4-6 személy utazására és kényelmes elszállásolására alkalmasak a lakóautóink. Az ülések biztonsági övekkel felszereltek. Az asztalok körül kényelmesen étkezhet a család, majd szükség esetén ez a terület is fekvőhellyé alakítható. Az utastérben körben kisebb-nagyobb szekrények és rakodó polcok biztosítják a helyet a személyes holmiknak, így aztán vége az állandó ki-becsomagolásnak, bőröndök, táskák cipelésének.  A kerékpárok szállítására  garázs, vagy biciklitartó van. Személyautó jogosítvánnyal vezethetők. A járműpark fiatal, részben még garanciális autókból áll, bármilyen probléma esetén egész Európában elérhetők a szervizek. Casco biztosítás csökkenti az utazók kockázatát.

Minden járművünkben háromlángos gáztűzhellyel, hideg-meleg vizes mosogatóval és 90 literes hűtőszekrénnyel felszerelt konyha van. A fürdőszobában tusoló, kézmosó és WC áll rendelkezésre. A gázt a külső tároló térben elhelyezett palackok biztosítják, a tiszta víz tárolására 100 literes, a használt víz tárolására 100 literes tartályok vannak az autókba beépítve. Az utastér áramellátásáról a motor generátora által folyamatosan újratöltött 100 Ah teljesítményű külön akkumulátor gondoskodik. A jármű a külső 230 V-os hálózatra is csatlakoztatható, ebben az esetben az utastérben elhelyezett konnektorokból az ilyen feszültséget igénylő készülékek is működtethetők. A hűtőszekrény energia ellátását 12 V-os egyenáramú, 230 V-os váltóáramú hálózat és gázüzem is biztosíthatja.

KERESÉS

Bike Cafe Kerékpárüzlet és Szerviz
Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.
További információ OK