KERESÉS

FacebookYoutubeFeed
Bike Cafe Kerékpárüzlet és Szerviz

LAKÓAUTÓ BÉRLÉSI FELTÉTELEK

 

Lakóautó bérlési díj tartalmazza a prémium kategóriás jármű használatát, a kötelező és a Casco biztosítást, gépjármű Assistance szolgáltatást,  főszezonban a korlátlan km használatot, kerékpártartót, vagy garázst, előtetőt, vezetőfülke és lakótér (lakóautó esetén) légkondicionálót, a CD-s rádiót.
A felkészítési díj az 1 db feltöltött gázpalackot és víztartályt, a WC kemikáliát, az autó átvizsgálását és bérlésre történő előkészítését, az autó használatának részletes bemutatását/kipróbálását, a jármű külső takarítását valamint a magyarországi autópálya matricát foglalja magába.

Főszezonban a minimális bérleti idő 7 nap, km korlátozás nélkül. Elő- és utószezonban 3 nap a minimális bérleti idő, naponta 300 km megtétele ingyenes, ezen felül a díj: 80 Ft + áfa kilométerenként.

Az autók átvehetők a telephelyünkön: 1149 Budapest, Mogyoródi út 16 - 20.
A személyautóval érkezőknek a bérlés ideje alatt ingyenes, őrzött parkolót biztosítunk.

A késedelmesen visszahozott autók után pótlékot kell fizetni, minden megkezdett 24 óra után a napi bérleti díj 200 %-át számítjuk fel.

A kaució összege: 400.000 Ft, melyet az autó átvételekor kell befizetni készpénzben. A sérülésmentesen valamint hiánytalan tartozékokkal visszahozott autó leadásakor ezt az összeget visszafizetjük.

Fizetési feltételek:
Foglaláskor a teljes bérleti díj 50%-át leszámlázzuk, ennek az összegnek legkésőbb a számla kiállítását követő 8 napon belül kell a bankszámlánkra megérkeznie, ellenkező esetben a foglalást töröljük. A maradék 50 %-ot az indulás előtt 30 nappal kell számla ellenében átutalni.
Az utazás lemondása: az indulás előtt 30 nappal a bérleti díj teljes visszafizetésével megtehető, 30-15 napig a bérleti díj 75%, 15 nappal a megkezdés előtt a befizetett díj 50%, 14-4 napig a 20 %-át,3-0 napig az 5 %-át téríti vissza bérbeadó. 

Külön fizetendő:
belső takarítás (szükség esetén)   :  20.000 Ft + áfa (25.400,- Ft)
WC tartály ürítés (szükség esetén):  30.000 Ft + áfa (38.100,- Ft)

A lakóautó kölcsönzés szerződésének megkötésekor a következő dokumentumokra van szükség:
Magánszemély esetén: a bérbevevő és egy utas személyi igazolványa és lakcímkártyája, valamint az autót vezető személyek 2 évnél régebbi jogosítványa. Kérünk továbbá a bérbevevő nevére és lakcímére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számlát és befizetési igazolást.
Cég esetén: 30 napnál nem régebbi cégkivonat, a bérleti szerződést aláíró személy nevére szóló aláírási címpéldány és az aláíró személyi igazolványa, valamint a nevére és címére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számla és befizetési igazolás. Szükség van még a járművet vezetők 2 évnél régebbi jogosítványára is.

BÉRELHETŐ JÁRMŰVEK LAKÓAUTÓ BÉRLETI DÍJAK KEMPINGAUTÓ BÉRLÉSE
Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.