Azt tartja a mondás, hogy az ember kétszer örül egy autónak. Először, amikor végre megkapja álmai autóját,  másodszor, amikor végre megszabadul tőle. Hát azért reménykedünk benne, hogy a köztes időszak sem telik el örömtelenül, különösen egy lakóautó esetében. Tény, ami tény, használt autót jól eladni, nem egyszerű feladat. Persze venni sem! ELADÓ HASZNÁLT
LAKÓAUTÓK
REGISZTRÁCIÓJÁHOZ

KATTINTSON IDE!


Nem tudjuk, hogy mennyien vannak olyanok, akik szeretnék eladni a lakóautójukat, nem tudjuk hányan lehetnek, akik vennének. Szintén nem ismert a komoly érdeklődők száma, sőt a kíváncsiakat még csak meg sem tudjuk saccolni, de mindannyiukat várja a

XXIV. LAKÓAUTÓ BÖRZE

április 26-án VASÁRNAP 9 órától.

 

A használt lakóautók tavaszi seregszemléjére cégünk a Levanter Lakóautó Kft. telephelyén kerül  sor, melynek címe: 1149 Budapest Mogyoródi út. 16-20.  (Hungaroszerviz telep, a Mexikói út sarkánál). A térkép megnézéséhez kattintson IDE!

 

Az időpont: 2020. április 26. VASÁRNAP, ami minden bizonnyal egy kellemes, napsütéses tavaszi nap lesz, legalábbis  reményeink szerint, mert a rendezvény főleg a szabad ég alatt fog zajlani.
A Börze 9 és 14 óra között várja a látogatókat. A belépés magánszemélyek számára természetesen díjtalan, mint ahogyan a parkolási lehetőség is, amit a közelben lehet igénybe venni.


Van Önnek eladó lakóautója? Akkor az Ön számára a következőket biztosítjuk a Börzén, ráadásul teljesen ingyen:

  • Az autó bemutatására alkalmas szilárd burkolatú terület, teljes nyitvatartási időben.
  • Az autó műszaki paramétereit, felszereltségét, árát tartalmazó tabló.
  • 2 db szabályos adásvételi szerződés, amit csak ki kell tölteni és megköthető az üzlet.
  • Az autó leírását és a fotóit felrakjuk a weblapunk használt autó rovatába.


Kérjen állapotfelmérést!

A börzét megelőzően kérhet részletes, az alap járműre és a felépítményre is kiterjedő állapot felmérést, amit szakembereink egyeztetett időpontban, kedvezményes áron végeznek el. A vizsgálatról jegyzőkönyv készül, ami reális képet ad az autó műszaki állapotáról és támpontot jelent az ár meghatározásában.
A feltárt hibák javítását, az alkatrészek beszerzését partnercégünk, a Hungaroszerviz helyben megoldja.

Ha szeretne többet tudni az állapotfelmérésről, akkor kattintson IDE!

A börzén való megjelenés az eladni szándékozók magánszemélyek számára is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Erre azért van szükség, hogy előzetesen fel tudjuk mérni az igényeket, mert őszintén szólva fogalmunk sincs arról, hogy mekkora érdeklődésre számíthatunk. A telepen kb. 40 lakóautónak tudunk helyet biztosítani, a jelentkezés sorrendjében. Ha eldöntötte, hogy megválik lakóautójától, akkor IDE kattintva jelentkezzen most! Amennyiben Ön lakóautó kereskedéssel is foglalkozik, akkor kérjük, hogy egyeztesse velünk, hogy milyen feltételekkel tudunk helyet biztosítani.


Ön venni szeretne? Akkor bizonyára örömmel fogadja az alábbi szolgáltatásokat:

  • Amennyiben regisztrált hírlevél olvasónk, akkor a Börze előtt 3 nappal elküldjük Önnek az eladó autók listáját.
  • Műszaki szakértői segítséget vehet igénybe, ami megkönnyítheti a döntést.
  • Ha hitelt szeretne igénybe venni, finanszírozási ajánlatot készítünk Önnek.
  • Vásárolhat, vagy megrendelhet kiegészítő felszereléseket újdonsült autójához.

Ha Ön lakóautó tulajdonos, de most éppen nem akar eladni, akkor is érdemes eljönnie a Börzére.

  • Ha ezen a napon vásárol, vagy rendel Fiamma előtetőt, elősátrat, kerékpártartót, Telair tetőklímát, vagy Teleco műholdas antennát, a beszerelést ingyen elvégezzük Önnek.
  • Ha az autóján javításokat szeretne elvégeztetni, konzultálhat szakembereinkkel, kérhet árajánlatot. Partnerünk a Hungaroszerviz minden típus teljeskörű diagnosztikai és autószerelési munkáit vállalja.

További információk: Dezső András, telefon:  30/9250-682, 1/220-7976


 

KERESÉS

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.