teleco logo

A földfelszínen sugárzott műsorok vételét teszik lehetővé az itt bemutatott antennák az UHF és a VHF csatornákon. A régebben szokványos analóg jeltovábbítás mellett már a napjainkban nagyon elterjedtté (bizonyos országokban kizárólagossá) vált a digitális sugárzás is, antennáink már ezek vételére is alkalmasak. Valamennyi antennát erősítővel és 5 méter koax kábellel együtt szállítjuk. 12, 24 V-os egyenáramú és 230V-os váltóáramú hálózaton is működnek.
A WING antenna sorozat a legmodernebb technológiával készült, már a digitális műsorok vételére is alkalmas. Áramvonalas kialakítása lehetővé teszi, hogy az új, nagy sebességű lakóautókra is felszerelhető legyen. A Wing család tagjai vételi érzékenységükben és méretükben térnek el egymástól.
A TELEPLUS egy új elektronikus antenna, amely minden - még a leggyengébb - jel vételére is alkalmas, hathatósan kiszűrve a tereptárgyak és épületek által gerjesztett zavaró zajokat. A tartozékként vásárolható lábra szerelve a lakótérből állítható be az optimális vételi helyzet.
A WEEKEND és a WALKIE az egyszerűbb kivitelű, olcsóbb antennákat képviselik.
Valamennyi antennához csatlakoztatható az 50, vagy 165 cm-es antenna tartó rúd, amellyel a lakótérből tudjuk az anetenna magasságát és irányát állítani.

A további  TELECO termékekről a bal oldali szürke sávon lévő menüre kattintva kaphat információt.
A lenti képeken a földfelszínen sugárzott műsorok vételére alkalmas antennákat veheti részletesen szemügyre.

 

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.