LAKÓAUTÓ BÉRLÉSI FELTÉTELEK

 

Lakóautó bérlés esetén díj tartalmazza a kötelező és a Casco biztosítást, a  főszezonban a korlátlan km használatot, a teljesen felszerelt konyhát, kerékpártartót, vagy garázst, az előtetőt, a két légkondicionálót, az invertert, a CD-s rádiót. Elő- és utószezonban naponta 300 km megtétele ingyenes, ezen felül a díj: 50 Ft + áfa kilométerenként. A felkészítési díj a feltöltött gázpalackot és víztartályt, a WC kemikáliát, az autó átvizsgálását és bérlésre történő előkészítését, a jármű külső takarítását  valamint a magyarországi autópálya matricát foglalja magába.

Főszezonban a bérleti periódusok szombat reggeltől péntek délutánig tartanak, a minimális bérleti idő 7 nap, elő- és utószezonban 3 nap.

Az autók telephelyünkről elvihetők az első bérlési nap reggelén 7 órától és visszahozandók az utolsó bérlési nap 16 óráig. A késedelmesen visszahozott autók után pótlékot kell fizetni, minden megkezdett 24 óra után a napi bérleti díj 200 %-át számítjuk fel.

A kaució összege: 350.000 Ft, melyet az autó átvételekor kell befizetni. A sérülésmentesen valamint hiánytalan tartozékokkal visszahozott autó leadásakor ezt az összeget visszafizetjük.

Fizetési feltételek:
Foglaláskor a teljes bérleti díj 50%-át leszámlázzuk, ennek az összegnek legkésőbb a számla kiállítását követő 8 napon belül kell a bankszámlánkra megérkeznie, ellenkező esetben a  foglalást töröljük. A maradék 50 %-ot az indulás előtt 30 nappal kell számla ellenében átutalni. Az utazás lemondása esetén 15 nappal a megkezdés előtt az addig befizetett díj felét, 14-4 napig a 20 %-át, 3-0 napig az 5 %-át térítjük vissza.

Külön fizetendő:
belső takarítás (szükség esetén)   :  10.000 Ft + áfa (12.700,- Ft)
WC tartály ürítés (szükség esetén):  20.000 Ft + áfa (25.400,- Ft)

A lakóautó kölcsönzés szerződésének megkötésekor a következő dokumentumokra van szükség:
Magánszemély esetén: a bérbevevő és egy utas személyi igazolványa és lakcímkártyája, valamint az autót vezető személyek 2 évnél régebbi jogosítványa. Kérünk továbbá a bérbevevő nevére és lakcímére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számlát és befizetési igazolást.
Cég esetén: 30 napnál nem régebbi cégkivonat, a bérleti szerződést aláíró személy nevére szóló aláírási címpéldány és az aláíró személyi igazolványa, valamint a nevére és címére szóló 2 db egy hónapnál nem régebbi közüzemi számla és befizetési igazolás. Szükség van még a járművet vezetők 2 évnél régebbi jogosítványára is.

KERESÉS

Bike Cafe Kerékpárüzlet és Szerviz
Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.
További információ OK