A PÖSSL TECHNIKA 2013

A PÖSSL TECHNIKA     VISSZA

A D-Line modellek megrendelhetők felemelhető tetővel is, így egy újabb kétszemélyes ággyal bővülhet a hálóhelyek száma.A D-Line modellek a szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is kiváló teljesítményű, gondozásmentes, hosszú élettartamú Yellow Top akkumulátorokkal szereltekAz elektromos lépcső alapfelszereltség a D-Line modellek többségénél .

Valamennyi tetőnyílás a tető profiljához illeszkedő rugalmas adapterrel kerül beszerelésre, így a hosszútávú víz- és hőszigetelés megoldott. Elmarad a más modellekre jellemző ragacsos tömítőanyag.   A D-Line hátsó ágyai szétszedhetők, ezzel egy nagy rakodóterű furgonná alakítható át.   A tolóajtóra szerelt szúnyogháló alapfelszereltség az összes Pössl autónál!

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.