KERESÉS

FacebookYoutubeFeed
Bike Cafe Kerékpárüzlet és Szerviz

SZERVEZETT UTAK


Ha Ön lakóautó tulajdonos, vagy bérelt már ilyen járművet, akkor bizonyára szembekerült azzal a feladattal, hogy miképpen válassza meg utazása célpontját. Egy idő után elfogynak a legnépszerűbb és problémamentesnek ítélt külföldi célpontok, sokakat hátráltat a nyelv- és helyismeret hiánya, a nehéz tájékozódás.
Nem véletlen, hogy a komoly lakóautós múlttal rendelkező országokban nagyon népszerűek azok a túrák, ahol csoportosan, kísérő segítségével járják le a résztvevők az utat. A "csoportos" természetesen itt úgy értendő, hogy mindenki önállóan - és nem konvojban - közlekedik a lakóautójával, de a szállások (kempingek) és az onnan kiinduló programok előzetesen leszervezettek. A csoportvezető és a helyi idegenvezetők segítenek az út során esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, tolmácsolásban, ők tisztában vannak a helyi viszonyokkal és ez biztos hátteret jelent a résztvevőknek.
Miután az utakat a vezetők előzetesen bejárják, a kempingeket leellenőrzik és profi helyi idegenvezetőket alkalmaznak, így a csoportot ott már nem érhetik kellemetlen meglepetések. Mindeközben az együtt utazók létszáma lehetővé teszi a kedvezményes árakat a kempingekben, illetve azt, hogy például buszos kirándulásokat, városnézéseket lehessen szervezni olyan helyekre, ahol a lakóautóval történő közlekedés, parkolás problémát okoz.

Reméljük, hogy az Ön számára is érdekes lehet ez a  - hazánkban még nem túlságosan ismert - új típusú kirándulás és hamarosan utasaink között üdvözölhetjük!


konvoj

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.