teleco logo

A TELECO által tervezett, gyártott termékek a műholdas és földfelszíni sugárzású televízió és rádióadások vételére alkalmasak. A gyár SEL Elettronica néven kezdte meg működését a '70-es években. A szabadidős járművekhez készülő antennák terén a TELECO ma Európa vezető gyártója.
A legújabb technikák felhasználásával elkészült a műholdas internetezést, telefonálást és TV nézést egyszerre lehetővé tevő lehetővé tevő antenna. A műholdas adások vételére alkalmas parabola antennák motoros és kézi beállítású változatai, valamint az analóg és digitális beltéri egységek (receiverek) jelentik a kínálatot. A földfelszínen (UHF és VHF csatornákon) sugárzott adások vételére alkalmas dipól antennák és erősítők már a nemrégiben bevezetett digitális jelek vételére is alkalmasak. Különféle erősítőkkel, kiváló minőségű 12/230V-os LCD televíziókkal, napelemekkel és lakóautós navigációval válik teljessé a paletta.

További információkat a baloldali szürke menüben megjelenő termékcsoportok neveire kattintva kaphat.

 A TEECO teljes ajánlatának megismeréséhez rendelje meg ingyenes katalógusunkat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

teleco cimlap 

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.