KERESÉS

FacebookYoutubeFeed
Bike Cafe Kerékpárüzlet és Szerviz

ELNAGH 2010

fejéc

Az ELNAGH márkanév az egyik legismertebb az európai lakóautó piacon. A Milánó melletti üzem 1946 óta működik, 1965-ben gyártotta az első lakókocsit és az első lakóautó 1977-ben gördült ki a gyár kapuján. Mára az egyik legismertebb és nagyon közkedvelt márkává vált.  Jellemzői az összetéveszthetetlen olasz stílus és a magas technikai színvonal. Az európai szabadidő ipar komoly fejlődése a lakóautók iránti kereslet növekedésével is jár, ezért célunk az, hogy olyan termékskálát tudjunk kínálni, mely az egymástól nagyon eltérő igényeket is kielégíti. Az érdeklődők kétféle felépítmény típussal találkozhatnak: alkóvos és félintegrált járműveink vannak, alvázként az új fejlesztésű Fiat Ducato-t használjuk. A lakótér kiképzése, felszereltsége a 3 modell családban (Baron, Duke és Prince) különböző. A belső elrendezések és a motorok számtalan variációjával a teljes kínálat több, mint 40 féle lakóautót jelent.

Igazi újdonság a Duke sorozatban a T-Loft nevet kapott két félintegrált autó, amelyekben az étkező rész felett a mennyezethez rögzített franciaágy található.

BARON DUKE PRINCE

A nálunk megvásárolt autók esetében az alvázra az eredeti gyártó által meghatározott időtartamú és futásteljesítményű magyarországi garanciát, az Elnagh felépítményre 2 év és a beázásra 5 év garanciát biztosítunk. Márkaszervizünk a garanciális  és azon túli szakszerű javításokkal és alkatrészellátással várja ügyfeleinket. A fenti narancssárga feliratokra kattintva az egyes típus családokról kaphat még további információkat.

Miért érdemes az Elnagh lakóautó mellett döntenie?

  • Mert olyan széles kínálattal rendelkezünk, amelyben minden érdeklődő talál igényeinek és pénztárcájának megfelelő autót.
  • Mert a sokéves gyártási tapasztalatunkból következő kifinomult  műszaki megoldások előnyeit a gyakorlatban élvezheti.
  • Mert a külső-belső megjelenés szemet gyönyörködtető.
  • Mert a felépítmény falainál üvegszálas műanyag külső burkolatot használunk, mely szép felületet biztosít, a sérülésekkel szembeni ellenállása nagy és könnyen javítható.
  • Mert a felhasznált anyagok minősége lehetővé teszi a hosszú élettartamot.
  • Mert a jó hőszigetelésű lakóteret felkészítettük a meleg nyárban és a hideg télben való használatra is.
  • Mert teljeskörű magyarországi garanciát, alkatrészellátást és európai szervizhálózatot biztosítunk.
Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.