KERESÉS

FacebookYoutubeFeed
Bike Cafe Kerékpárüzlet és Szerviz

ÚTAJÁNLÓ

Az Útajánló című rovatunkkal a lakóautóval útnak indulóknak szeretnénk hasznos tanácsokkal szolgálni. Itt nem az útikönyvek kivonatát találhatja az olvasó, hanem a személyes tapasztalatokon és a célirányos információgyűjtésen alapuló - és a legfontosabb: lakóautós szemlélettel összeállított - olyan ismertetéseket, ajánlásokat, melyek talán segítenek egy-egy út megtervezésében, esetleg kedvet csinálnak egy kiránduláshoz.

Folyamatosan gyűjtjük az anyagokat, s kérünk mindenkit, akinek kedve is van, és a lap tartalmának megfelelő ismertetőt tud összeállítani, hogy jelentkezzen elérhetőségeink valamelyikén. Igyekszünk a közölt adatokat karbantartani, ezért szívesen vesszük, ha az utazások során tapasztalt eltérésekre felhívják a figyelmünket. 

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.