Belépés

Bevásárlókosár

Összesen:   0 Ft
A bevásárlókosárhoz

KERESÉS

FacebookYoutubeFeed

A Levanter Webáruház visszatérítési szabályai

 

Az áru visszavételének szabályai

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 3 napon belül meghibásodik, azt a Levanter Lakóautó Kft. kicseréli. A hibás termék visszajuttatása az ügyfélszolgálat címére a Vásárló feladata és költsége. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre. 
Olyan árucikknél, ahol a csere előtt - a hibás működés vagy a minőségi kifogás egyértelmű megállapítására - előzetes bevizsgálás szükséges, a Levanter Lakóautó Kft. - átvételi elismervény ellenében - vizsgálatra átveszi és továbbküldi a termék gyártója felé.
A vitatott árucikk visszajuttatása a Levanter Lakóautó Kft. ügyfélszolgálatára (1149 Budapest, Mogyoródi út 16-20.) a Vásárló feladata és költsége.

 

Az elállás joga 

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet intézkedik a távollevők között kötött szerződésekről.
A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető. 
A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza! Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, ill a megtagadhatja az áru visszavásárlását.
Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50 %-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költsége.
Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga. Ebbe a körbe tartoznak fotószolgáltatások és egyedi fényképes ajándéktárgyak.

Az oldal tartalmának személyessé tétele és a biztonságosabb mûködés érdekében honlapunkon cookie-kat használunk. Az OK gombra kattintva kérjük, hogy hagyja ezt jóvá! Jognyilatkozatunkban részletesen leírjuk, hogy miképpen gondoskodunk adatai védelméről. A Jognyilatkozatot az EGYÉB menüpont alatt találja.