Lakóautózás – azoknak, akiknek a világ megismerése életforma


Kedves Barátunk!

Először is köszönjük a bizalmat, amivel a hírlevelünk beharangozóját fogadták, és a sok biztató üzenetet, amelyekkel megtiszteltek bennünket. Igyekszünk. Ígérjük!

Igazán szerencsénk van, hogy a Levanter hírlevél első számában rögtön egy örömhírt oszthatunk meg a lakókocsizást, lakóautózást kedvelőkkel, így Önnel is. Régi vágyunk válik most valóra. Megszületett a megállapodás a Hungexpoval, és sikeres volt az egyeztetés a szakma többi képviselőjével is. Így végre megrendezhetjük az I. Karaván Szalont. A kiállítás a Boot Show-val együtt lesz a BNV “A” pavilonjában, február 15-től 18-ig.

Mielőtt tovább olvasna, kérem vegye elő a naptárját, és a fenti napok egyikére írja be: OTT A HELYEM!

Ez lesz az első alkalom, hogy önálló kiállításon jelenhet meg a lakóautós, lakókocsis szakma, bemutatva a legújabb fejlesztéseket, a legpraktikusabb felszerelési cikkeket. Szeretnénk, ha ezzel a kiállítással hagyományt teremtenénk, és minden évben, egyre bővülő területen tudnánk bemutatkozni. Persze mi hiába teszünk meg mindent, a kiállítás csak akkor lehet sikeres, és akkor maradhat életben, ha van elegendő érdeklődő.

Már Béla barátunk is megmondta: ha nincs közönség, nincs előadás! Ezen magvas gondolatok szellemében van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk:

Ingyen belépőjegyeket osztunk szét a hírlevél olvasói között!

Önnek csak egy e-mailt kell elküldenie, feltüntetve a nevét, a címét és az igényelt belépők számát, és mi postafordultával küldjük az ingyenes belépésre jogosító meghívót. Kattintson ide: hirlevel@levanter.hu

Önt is szeretettel várjuk kiállítási standunkon. Látogasson meg bennünket! Részt vehet egy sorsoláson, melynek fődíja egy kb. 80.000.- Ft értékű 3 napos hosszú hétvége egy ELNAGH lakóautó fedélzetén.

Mit is láthat nálunk? Egy kis kedvcsináló kínálatunkból:

Bemutatunk önnek egy 6 személyes, alkóvos igazi családi autót. Az Elnagh Baron 46 mindent visz! Nemcsak azért, mert óriási garázsában minden elfér, hanem mert ár/érték arányban is verhetetlen.

Ha Önök többnyire csak ketten szeretnék használni a lakóautót, de időnként plusz 2 fő vendégnek is helyet kell biztosítani, akkor az ideális megoldás az Elnagh Duke 420L félintegrált autó. Nagy hűtő, nagy konyha, visszaforgatható ülések, mi kell még? Veszélyes jármű! Bele lehet szeretni!

Nem hiányozhat a sorból a Béla kedvence sem. Azt mondta, ha kirepülnek a gyerekek, lecseréli a járgányt egy Elnagh Duke 450 félintegráltra. És Ő tudja mit beszél! Odavan a nagy garázsért. Azt mondja, télen a szánkót, a síléceket, nyáron meg a gumicsónakot viheti magával. Ja, meg a kutyát.

Na és ott lesz a prémium osztályba tartozó X-Dream 524 félintegrált is! Ez valami egészen más! Megérne egy külön hírlevelet az a luxus és az a számos technikai bravúr, amit beleálmodtak a tervezők. Most lesz az első magyarországi fellépése ,és tuti a siker. Egy kis bibi azért akad... Nem a kétfilléres kategória.

Ha előtető, elősátor, kerékpártartó, vagy ezer apró praktikus cikk, akkor természetesen FIAMMA!

Az új katalógusból az is kiderül, hogy a gyárnak olyan problémákra is van kész megoldása, ami talán még fel sem merült.

A Telair Silent 7300H hűtő-fűtő légkondiciónálóját beépítve, működés közben is megtekintheti és meghallgathatja, mert az, hogy X decibel a zajszintje - hát őszintén - nem sokat mond. Ez az egyik legjobb készülék a piacon. Szerintünk.

Teleco automata és kézi állítású parabola antennák azoknak, akik Európa távoli szegletében sem akarnak lemondani kedvenc sorozatukról. Ez is lesz.

Szóval érdekesség, látnivaló akad bőven.

Üdvözlettel:

Zelena Ferenc Bánfai Zsolt


u.i.: A Béla azonnal leakasztott rólunk egy jegyet. Azt mondta, mindenképpen kibiceg, mert hogy húzza a lábát. Mint ahogyan legutóbb írtuk, addig ment, amíg havat nem talált. (ld. a mellékelt képet) Örömében úgy felbátorodott, hogy a sítudása azt már nem tudta követni. A rándulást közvetlenül megelőző jelenetet nem részletezem, bár elég szemléletes leírást kaptunk róla. Mert köztudott, hogy Bélával mindig történik valami.

2007. február 06.