BÉRELHETŐ JÁRMŰVEINK

2024-ben a bérbeadásra olyan flottával készülünk, amelynek autói fiatalok, kevés kilométert futottak, garanciálisak és assistance szolgáltatással ellátottak.

A műszaki adatokat az autók nevére kattintva érheti el.
A bérelhető járműveket két kategóriába lehet sorolni:

lakóautó (4-5 személy) és kempingbusz (2-3 személy):
Elnagh T-Loft 529, Elnagh Baron 531 és Pössl 2Win R Plus és Pössl Roadcamp R

A bérelhető járművek változhatnak, bővülhetnek még a szezonra, ez a gyári beszállítás függvénye!

Aki még soha nem utazott ilyen járművel, annak kissé távoli, elérhetetlen álomnak tűnik a lakóautós kirándulás. Pedig már nem az. Magyarországon is kezd egyre nagyobb népszerűségre szert tenni ez az utazási forma és ma már az árak sem megfizethetetlenek. Soha nem tapasztalt szabadságra tehet szert a vállalkozó szellemű utazó, az otthon kényelmére vágyó pedig a saját kispárnáján hajthatja fejét álomra egy ilyen autóban.

A gázzal üzemelő fűtés és a jó hőszigetelés kellemes belső klímát biztosít. Kiviteltől függően 2-6 személy utazására és kényelmes elszállásolására alkalmasak a lakóautóink. Az ülések biztonsági övekkel felszereltek. Az asztalok körül kényelmesen étkezhet a család, majd szükség esetén ez a terület is fekvőhellyé alakítható. Az utastérben körben kisebb-nagyobb szekrények és rakodó polcok biztosítják a helyet a személyes holmiknak, így aztán vége az állandó ki-becsomagolásnak, bőröndök, táskák cipelésének. A kerékpárok szállítására garázs, vagy biciklitartó van. Személyautó jogosítvánnyal vezethetők.A járműpark fiatal, garanciális autókból áll, bármilyen probléma esetén egész Európában elérhetők a szervizek. Casco biztosítás csökkenti az utazók kockázatát.

Minden lakóautónkban gáztűzhellyel, hideg-meleg vizes mosogatóval és hűtőszekrénnyel felszerelt konyha van. A fürdőszobában tusoló, kézmosó és WC áll rendelkezésre. A gázt a külső tároló térben elhelyezett palackok biztosítják, a tiszta-használt víz tárolására 100 literes tartályok vannak az autókba beépítve. Az utastér áramellátásáról a motor generátora által folyamatosan újratöltött 100 Ah teljesítményű külön akkumulátor gondoskodik. A jármű a külső 230 V-os hálózatra is csatlakoztatható, ebben az esetben az utastérben elhelyezett konnektorokból az ilyen feszültséget igénylő készülékek is működtethetők. A hűtőszekrény energia ellátását 12 V-os egyenáramú, 230 V-os váltóáramú hálózat és gázüzem is biztosíthatja.

ELNAGH T-LOFT 529 (LAKÓAUTÓ)

 

ELNAGH BARON 531 (LAKÓAUTÓ)

 

PÖSSL 2WIN R PLUS (KEMPINGBUSZ)

PÖSSL ROADCAMP R (KEMPINGBUSZ)