Hírlevél a lakóautózás kedvelőinek.

Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

                                                                                                                                            2009/18.

Nem engedünk a KOALA árából egy fillért sem!!!

Tudjuk, ez egy igen barátságtalan kijelentés, meg hát előző levelünkben már megígértük, amikor ezt írtuk:

"A Koalát nem csak azért is érdemes alaposan szemügyre venni, mert szemrevaló, hanem mert hamarosan olyan extra kedvezményeket nyújtó ajánlatot adunk rá, hogy tán még magunk is megbánjuk."

Szóval ez a megbánás a levél kiküldése után azonnal bekövetkezett. Tudjuk, hogy fontos az üzleti tisztesség és az adott szó szentsége, de ezúttal nem tehettünk mást, meg kellett szegnünk az ígéretünket.

Alapos indokunk van rá! A Koala ára ugyanis olyan látványosan jó, hogyha ezt tovább csökkentenénk, a többi modellünk válna eladhatatlanná. Ezt ugye Ön sem kívánhatja tőlünk.

Azért, hogy ne maradjunk szégyenben, van egy áthidaló megoldásunk, ami talán kiengeszteli azokat, akik kiadós akciós árengedményre számítottak.

800.000,- Ft értékű extra csomag mindössze 1 Forintért

Ha Ön a következő egy hónapban bármelyik Koala modellt megrendeli tőlünk, 800.000.- Ft értékű extra csomaggal szereljük fel az autót, ami Önnek mindössze 1 Forintjába kerül.

Ismerkedjen meg a KOALA család műszaki paramétereivel és az autók legfontosabb tulajdonságaival.

Bizonyára már nagyon kíváncsi arra, hogy mit tartalmaz a 800.000.- Ft értékű extrákkal teli felszerelési cikk csomag.

Olvassa el részletes ajánlatunkat!

Rimor Koala 45 

--------------------------------------

Itt van az ősz, kezdjük újra...

...és ez azt jelenti, hogy ismét eljött a Lakóautó Börze ideje. Aki volt már egyik hasonló rendezvényünkön, az tudja, mire számíthat, aki még nem, annak a következő levelünkben részletesen elmeséljük. Előzetesen csak annyi, hogy aki szeretne eladni, vagy venni használt lakóautót, vagy csak kíváncsi a felhozatalra, az ne tervezzen magának más programot arra a napra, mert jön a

III. Levanter Lakóautó Börze

2009. október  17.-én  szombaton  9-től 15 óráig

A helyszín a Levanter Lakóautó Kft. telephelye. (1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20.)

Korábi hírleveleinkben már írtunk a folyamatos fejlesztés életbevágó fontosságáról. Számtalan példa igazolja, hogy az a cég, aki válság idején kényszerből vagy takarékosságból leáll a fejlesztéssel, már kezdheti is ásni a saját sírját. Igenám, de a fejlesztés mindig rengeteg pénzbe kerül, és pont most, amikor a bevételek drasztikusan csökkentek, különösen nagy érvágás. Nem is bírja mindenki a versenyt.

Kedves Olvasónk! 

Ön szerint mit tehet egy tradícionális lakóautó gyár, ha túl akarja élni a nehéz időket, de nincs szándékában a gatyáját is rákölteni csili-vili új modellekre? Általános érvényű megoldást persze senki nem tud, de egy sikerrel kecsegtető ötletet most megosztunk Önnel.

Kíváncsi arra, hogy mit sütöttek ki a RIMOR mérnökei és marketingesei, hogy piaci előnyre tegyenek szert, válság idején is?

Mivel gyorsan kellett cselekedni, tudták, hogy vadonatúj modellek kifejlesztésére nincs idő, és a költségek is legfeljebb a "konyhapénzből" fedezhetők. A kockázat viszont nagy, hiszen ki tudja pontosan megmondani ma, hogy mi kell a piacnak 2-3 év múlva. (Egy komoly fejlesztés nem egy szezonra szól.) Azt viszont tudták, hogy mi kellett a vásárlóiknak az elmúlt években. Úgy okoskodtak, hogy az igények változása bizonyára nem lesz olyan gyors, hogy ami nagyon sikeres volt eddig, az talán jó lesz ezután is. Elővették hát a statisztikákat.

Kiválasztották a legnépszerűbb alvázat, hozzá a legsikeresebb motort, megnézték, hogy melyik elrendezésekből adták el a legtöbbet, és általában milyen extrákat igényeltek a vásárlók. Persze az érintetteket is alaposan kikérdezték igényeikről, szokásaikról, mert hiszen mégis csak a vevő az, aki használni fogja ezeket a járműveket.

Amikor megkapták a válaszokat a kérdéseikre, amikor kiválasztották a jól bevált építőelemeket, akkor összedugták a fejüket a mérnökök, kereskedők, marketingesek, és addig agyaltak, amíg meg nem alkottak öt olyan modellt, amikben benne van majdnem minden, amiért az emberek a RIMOR lakóautókat szeretik, viszont nem maradt bennük semmi felesleges. Hiányzik a csicsa, a sallang és a költséges luxus, ami többnyire csak az árat növeli, és maradt a diszkrét elegenciával párosuló célszerűség és praktikum. 

Így született meg a KOALA sorozat, ami valószínűleg vezetni fogja a RIMOR 2010-es eladási statisztikáit, és aminek egyik modelljét már a düsseldorfi premierrel egyidőben látni lehetett nálunk, és látni lehet ma is. 

Már megyek is, rákattintok a részletekre.

Aki azt hiszi, hogy a KOALA egy fapados lakóautó, nagyot téved. Egy rakás, más lakóautóknál extrának számító dolog van benne, amitől az ár-érték aránya egészen kiemelkedő.

Ráadásul a KOALA egy olyan opcióval is rendelhető, amely eddig csak a luxus kategória jellemzője volt, és ez az emelhető hátsó franciaágy. Hogy ez miért praktikus, azt az tudja igazán értékelni, aki pakolt már görnyedt háttal, vagy guggolva nehéz csomagokat a garázsban. Nézzünk három egyszerű pédát:

  • Felső állásban akkora a tér, hogy egy nagyobb motor is elfér a garázsban. Persze ehhez a 130 cm magas garázsajtó és a megnövelt teherbírású padló is jól jön.
  • Alsó állásban a dupla ágy fölött jelentősen megnő a hely, ezáltal tágasabbá, levegősebbé válik a lakótér.
  • Bepakoláskor megemelve az ágyat kényelmesebben lehet rendezkedni alatta, majd leengedhető arra a szintre, amit a csomagok mennyisége indokol.

Erre szoktuk mondani, hogy: ügyes.

Ennyi bevezető után lássuk a mackót! A részletekért kattintson ide:

Minden, amit a Koaláról tudni kell.

Üdvözlettel:

Zelena Ferenc  és  Bánfai Zsolt

 

u.i.: A személyes benyomás minden szónál többet mond. Nem csak beszélünk a Koaláról, hanem meg is tudjuk mutatni. Az első bemutató autó már megérkezett hozzánk. Szeretne Ön is találkozni vele? Várjuk telephelyünkön egy személyes ismerkedésre. Levanter Kft.     1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20.     tel: 06-1/220-7976      e-mail: info@levanter.hu