Hírlevél a lakóautózás kedvelőinek.

Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

                                                                                                                                           2009/7.

Még áll az ajánlat, de csak március 8-ig.  

 1 EUR= 282 HUF

Amint azt már korábbi hírlevelünkben jeleztük, a RIMOR gyár készleten lévő autóira árfolyam garanciát vállalunk. Ezzel levesszük a kockázatot az Ön válláról. Használja ki a rendkívüli lehetőséget!

Vásároljon most lakóautót, akár 700.000.- HUF árengedménnyel!

Katamarano 1 Ford 2.2/110 11.190.000.- helyett 10.690.000.- 

Europeo 5 Fiat 2.3/130 LE 14.390.000.- helyett 13.760.000.-

SuperBrig 677 Ford 2.4/140 16.290.000.- helyett 15.590.000.-

Sailer 651 Fiat 2.3/130 LE 15.990.000.- helyett 15.290.000.-

A fenti négy lakóautót csak példaként említettük. Természetesen ezeken kívül még jónéhány típus elérhető akciós áron. Hívjon, vagy keressen fel bennünket, hogy közösen kitaláljuk,  melyik az az elrendezés, amelyik Önnek leginkább megfelelő.

A RIMOR lakóautók leírását, műszaki paramétereit és panorámaképeit itt találja.

 

A lakóautózásban maga az autó csupán egy eszköz. Az élmény válik feledhetetlenné, ami általa megvalósul. Egy eszköz akkor jó, ha észrevétlenül és megbízhatóan teljesíti a feladatát. Egy lakóautó akkor jó, ha kényelemben és biztonságban érzi magát benne az, aki használja. . .   és mi ilyen lakóautókat kínálunk Önnek.

Kedves Olvasónk! 
 
Ha egy kicsit belegondol, a fenti sorok között ott van minden, amit egy lakóautó nyújtani képes, amiért az emberek kibérlik, vagy megveszik ezt a különös jószágot, annak ellenére, hogy lakásnak szűk, autónak meg lassú. Ezek a következők:

Kényelem, biztonság és az ÉLMÉNY.

Ez az a három legfontosabb dolog, amire vágyik az, aki a luxus nomád életformát választja, és ez az, amit Ön is megkaphat tőlünk egy lakóautóba csomagolva.  Egy autó műszaki leírása tele van számokkal és mértékegységekkel, hogy viszonyítani lehessen valamihez, de mihez is? Valamiféle idealizált állapothoz, vagy valamihez, amiről azt gondoljuk, hogy jó?

Kit érdekel, hogy hány LE-s a lakóautó, ha biztonságosan lehet vele előzni, "haladósan" lehet vele menni, és nem szakad meg egy meredekebb emelkedőn sem? Nem mindegy, hogy hány fokozatú a váltó, ha kedvező a fogyasztás, és nagy sebességnél is meg lehet érteni egymás szavát? Miért fontos, hogy mekkora az autó, ha elég fordulékony, és ügyesen lehet vele manőverezni még városi forgalomban is? 

Ugye Ön is szívesen használna egy olyan lakóautót, amit jó vezetni, mert úgy érzi, hogy tökéletesen lehet vele közlekedni az Ön tempójában? Amiben maximális pihenést biztosító ágyak vannak? Ahol elég tágas és jól felszerelt a konyha ahhoz, hogy egy családi ebéd elkészüljön? Ahol olyan a fürdő, és annyi víz van a tartályban, hogy megfelelő tisztálkodást tegyen lehetővé? Ahol elég vastagok a falak és jól szigeteltek az ablakok a téli használatra is? Ahol a tárolótér képes minden csomagot elnyelni, sőt a kerékpárokat is? Ugye, tökéletesen megfelelő lenne. A furcsa az, hogy  ebben a röpke műszaki leírásban egyetlen szám sem szerepel. Hogy miért? Mert nem ez a lényeg!

Ahány ember, annyi féle igény és prioritás. Hogy egy autó megfelelhet-e Önnek, azt a puszta számokból nagyon nehéz megítélni. Lakni kell benne pár napot, ki kell próbálni néhány dolgot rajta, és már el tudja dönteni, hogy jól érzi-e magát benne, vagy sem? A centiméterek, kilók, literek érzésekké, benyomásokká, tapasztalatokká alakulnak át, és ez a lényeg!

A lakóautózással való megismerkedés "olcsóbbik" formája a bérlés. Egyre több, lakóautók bérbeadására szakosodott cég működik már nálunk is, de szép számban akadnak "fű alatti" bérbeadást űző magánszemélyek is. Nem árt körültekintőnek lenni! Aki kellő információk nélkül belevág egy olcsó járgány bérlésébe, könnyen magas árat fizethet a meggondolatlanságáért. Azért, hogy ez Önnel ne fordulhasson elő, összeállítottunk egy információs anyagot, amit szívesen megosztunk mindenkivel, aki lakóautó bérlésen töri a fejét. Szeretné tudni, hogy...

Melyik az a 13+1 legfontosabb kérdés, amit mindenképpen fel kell tennie lakóautó bérlés előtt, ha nem akarja, hogy a nyaralása kellemetlen meglepetések sorozata legyen?

Kattintson rá a cikkre, és nem csak a kérdéseket, hanem a válaszokat is elolvashatja, sőt, ki is nyomtathatja! Természetesen mi csak a legfontosabbakat szedtük össze, még számtalan kérdés felmerülhet. Írja meg nekünk, hogy mi az, amire Ön választ vár a lakóautó bérléssel kapcsolatban! Írja meg véleményét, esetleg saját tapasztalatait, amit szívesen megosztana másokkal!

A bérbeadás feltételeiről, a bérleti díjakról a weblapunk "bérbeadás" rovatában olvashat. Kattintson ide: 

Levanter lakóautó bérbeadás

FIGYELEM!  Még mindig lehet ingyenes belépőjegyet igényelni az Utazás Kiállításra. Az alábbi link elvezet a Hungexpo regisztrációs oldalára, ahol megkérdeznek néhány adatot. Amennyiben Önnek nincs cége, töltse ki úgy a rovatokat, mintha egyéni vállalkozó lenne. A sikeres regisztráció után e-mailben fog kapni egy vonalkóddal ellátott jegyet, amit ki kell nyomtatnia, és be kell mutatnia a kapunál.

Kérek ingyenes belépőjegyet az Utazás Kiállításra.

FONTOS!  A belépőjegy a csütörtöki szakmai napra nem érvényes! Jó hír viszont, hogy bármennyi jegy igényelhető, korlátozás nélkül.

Szeretettel várjuk Önt is a 2009-es Utazás Kiállításon.

Üdvözlettel:

Zelena Ferenc     és     Bánfai Zsolt  

 u.i:  Örömhír, hogy a  2009-es szezonban már két felnőtt és egy gyermek elhelyezésére alkalmas Pössl kempingbuszt is fogunk kölcsönözni. A Pössl 2Win-ről a weblapunkon képeket és műszaki leírást is talál. Kattintson ide:                              Pössl 2Win kempingbusz

 


 Levanter Kft.     1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20.     tel: 06-1/220-7976      e-mail: info@levanter.hu