Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

Kedves Olvasónk!

Düsseldorf. A város neve nyilván ismerősen cseng valamennyi világjáró és sörkedvelő ember számára, de talán különösen azoknak, akik figyelemmel kisérik a szabadidős eszközök nemzetközi kiállításait. Mert bizony minden évben itt rendezik meg a legnagyobb európai bemutatót. Idén augusztus 28. és szeptember 5. között várja a látogatókat az 580 kiállító, a 120 lakókocsi- és lakóautó márka. Nem csoda, ha tavaly közel 160.000-en látták a kiállítást. Íme egy rövid videó a 2009-es Caravan Salon-ról.

Na, ide szeretnénk most Önt is meghívni!

Meghívni persze csak oda szokás valakit, ahol házigazda is az ember. Stimmel is a dolog, hiszen augusztus 30-án, hétfőn Magyar Napot tartunk a Rimor standján, személyesen várjuk az érdeklődőket. Sőt! Van néhány ingyen belépőnk is, meg egy vacsora meghívásunk azok számára, akik előzetesen leegyeztetik velünk a látogatást és vállalják a hosszú utat. A standon pedig együtt nézhetjük meg a legújabb Rimor lakóautókat, és lesz néhány igazán jó ajánlatunk, ha valaki vásárláson töri a fejét. Természetesen körbevezetjük Önöket a többi, általunk képviselt márka (Elnagh, Pössl, Teleco, Telair, Fiamma) standján is.

A jelentkezéseket telefonon várjuk a 30/9988-290 számon.

A kiállítás parkolójában ebben az időszakban megnyílik Európa legnagyobb kempingje: 1200 lakóautó és lakókocsi számára van hely, hogy a látogatók itt is tölthessék az éjszakát.

Igen, azok a kis fehér pöttyök mind-mind lakóautók. Nagyon hangulatos a hely, nincs olyan típusú kocsi, amelynek tucatnyi képviselőjével ne találkoznánk itt.

Kezdjék tervezgetni az utat, és a részletekért keressenek bennünket!

Üdvözlettel:
Bánfai Zsolt és Zelena Ferenc

2010/11.

Új Renault Master: hamarosan a lakóautó piacon is.

Néhány hónapja mutatta be a Renault az új Master-t, amely várhatóan már az idén megjelenik a lakóautó piacokon is.

Az alvázak sorozatgyártása a napokban indul, a 2.3 literes, 100, 125 és 145 lóerős, közvetlen befecskendezéses turbodiesel motorok közül lehet választani.

Különösen figyelemreméltó, hogy lesz mind első- mind pedig hátsókerék-hajtásos változat is.

A lakóautó gyártó cégek számára az új - részecskeszűrővel kiegészítve az Euro 5-ös normáknak megfelelő - motor, a jó felszereltség, a hátsókerék-hajtás és az időzítés miatt lehet ez az alapjármű érdekes. Ne feledjük: a jelenleg legnépszerűbb Fiat és Ford 2006 óta van a piacon.

A kempingbuszt előállító cégek számára azért lehet érdekes, mert a kb. 6,2 m-es felépítmény hossz hiányzik a konkurencia ajánlatából.


Megújult a hírlevelünk!

Az elmúlt napokban sokat dolgoztunk azon, hogy hírlevelünk valamennyi levelező programban és webmail-es felületen is azonos, jól olvasható formátumban jelenjen meg.

Kérjük, hogy értesítsen bennünket az info@levanter.hu címen, ha igyekezetünk ellenére mégis hibát, rossz tördelést tapasztal!

Levanter Lakóautó Kft. 1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20. telefon: 06-1/220-7976 e-mail: info@levanter.hu
www.levanter.hu