Hírlevél a lakóautózás kedvelőinek.

Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

2010/6.
Több mint 900-an szavaztak

"Az év veterán lakóautója" díj pályázóira

Ez a szám önmagáért beszél. Érdeklődőből nem volt hiány. Elértük a célunkat. Sikerült ritka és egyedi veterán lakóautókat bemutatni, amikre igazán rácsodálkozhatott a közönség. Érdekes volt látni a formatervezett luxus modellek mellett az ősöket is, melyek a mai szem számára kicsit bumfordiak, esetlenek, mindent a célszerűségnek és az egyszerűségnek rendelnek alá, de nagyon is szerethetők.

Ezek a veteránok bebizonyították, hogy bár a technika óriásit fejlődött, az alapvető igények ma is pontosan ugyanazok, mint évtizedekkel ezelőtt. A vágy, hogy egy közlekedési eszközben pihenni, étkezni, tisztálkodni, egyáltalán élni lehessen, és ezt helytől, időtől, időjárástól függetlenül bárhol megtehesse, ma is ugyanúgy él az emberben.

A díjra 13 nevezés érkezett. Közülük a zsűri 6 veterán lakóautót választott ki, akikre szavazhatott a közönség. Köszönjük a tulajdonosoknak, hogy bemutatták járműveiket, és személyesen is az érdeklődők rendelkezésére álltak.

Kattintson ide, és nézze meg a veterán lakóautók fényképeit.

A szavazók között kisorsoltuk a Levanter Kft. ajándékát, egy 1 hetes, ingyenes lakóautó használatot, és aki nyerte:

Borbély János Győrből

Sajnos az ünnepélyes díjkiosztó a bombariadó miatt elmaradt, de mindenképpen pótolni fogjuk. Terveink szerint a Tavaszi Lakóautó Börzén szeretnénk átadni a díjakat, melynek pontos idejéről Önt is értesíteni fogjuk.

A támogatók jóvoltából mind a hat jármű díjazásban részesült, az alábbiak szerint:

A legöregebb résztvevőnek felajánlott különdíjat nyerte:

Az 1971-es gyártású GMC Siera Pick Up lakóautó. Tulajdonosa: Kerekes Sándor A díj: 20.000 Ft értékű Truma-Falle ajándékcsomag

A maga korában legmodernebbnek számító lakóautó számára felajánlott díjat nyerte:

Az 1986-os Mercedes Hymermobil lakóautó. Tulajdonosa: Dávid Tamás A díj: 20.000 Ft értékű Truma-Falle ajándékcsomag

A legeredetibb veterán lakóautó különdíjat nyerte:

Az 1976-os Mercedes L206D Westfalia lakóautó. Tulajdonosa: Ricker János A díj: 20.000 Ft értékű Truma Falle ajándékcsomag

„Az év veterán lakóautója” díj III. helyezettje:

Az 1989-ben gyártott Chevrolet lakóbusz Tulajdonosa: Domonyi György

A díj: Az EuroTrophy Serleg Nagykereskedés emlékplakettje, és egy 1 hetes ingyenes kempingezési lehetőség egy család számára, amely a Magyar Camping és Caravanning Club ajándéka

Az év veterán lakóautója” díj II. helyezettje, valamint a legszínvonalasabb házilagosan kivitelezett lakóautó számára felajánlott különdíj nyertese:

Az 1975-ös házilag készített ZUK lakóautó Tulajdonosa: Ortmann Rudolf

A díj: Az EuroTrophy Serleg Nagykereskedés emlékplakettje, és egy 30.000.- Ft értékű Lakókocsipark ajándékutalvány.

Különdíj: A Magyar Hagyományos Kemping Klub ajándéka

A közönség-szavazatok alapján

„Az év veterán lakóautója”

Az 1983-ban gyártott Volkswagen T3 lakóautó Tulajdonosa: Kertész Gábor

A díj: Az EuroTrophy Serleg Nagykereskedés emlékplakettje

A fődíj: Egy 250.000 Ft. értékű Webasto Air Top 2000 ST levegős fűtőkészülék.

Mit tud Webasto Air Top 2000 ST készülék?

Köszönjük a támogatóink szakmai segítségét. Köszönjük a felajánlott értékes ajándékokat.

http://www.mccc.hu/

Olcsó poén, de sajnos igaz, hogy bomba sikerrel zárult a

Budapesti Karaván Szalon

A bomba szerencsére nem volt igazi, de a siker, és az elismerés, amit Önöktől kaptunk, és amit a saját bőrünkön éreztünk, igencsak valódinak tűnt.

Kedves Olvasónk!

Tudja mi volt a legjobb érzés a kiállításon? Nem az, hogy büszkék lehettünk a 14 autónkra, nem az, hogy mi voltunk a legnagyobb kiállítók, nem az, hogy rengeteg elismerést kaptunk, még az sem, hogy ezernél többen fogadták el a meghívásunkat, hanem az, amikor számunkra ismeretlen emberek odaléptek hozzánk, és régi ismerősökként üdvözöltek, mert olvassák a hírleveleinket. Fantasztikus érzés volt érezni a bizalmukat.

Egy ilyen kiállítás mindig ünnep számunkra, nagy esemény, ahol évente egyszer reprezentatív körülmények között mutathatjuk be lakóautóinkat, és fogadhatjuk Önöket.

Köszönjük azoknak, akik meglátogattak bennünket, köszönjük az elismerő szavakat és az e-mail-eket, melyeket a kiállítás után kaptunk. Amint láthatták, a Levanter családi vállakozás. Egy nagyszabású rendezvényt csak úgy tudunk lebonyolítani, ha a feleségek, gyerekek, barátok, kedves ismerősök is besegítenek. Ők is részei a Levanter csapatának, nélkülük lehetetlen lenne megvalósítani az elképzeléseinket. Köszönjük a rengeteg segítséget, támogatást mindannyiuknak.

A Karaván Szalon lezajlott, kifújtuk magunkat, de nem állunk meg. Már szervezzük a következő, hagyományos rendezvényünket, a Tavaszi Lakóautó Börzét. Következő hírlevelünkben részletes információval fogunk szolgálni erről a rendezvényről is.

Az Ön figyelmét is fel szeretnénk hívni arra, hogy a lakóautó bérlési szezon beindult. Ha szeretne a nyáron egy lakóautós túrát, és tudja is, hogy mikor, a tanácsunk az, hogy foglalja le az autót mihamarabb! Kollégánk, Dezső András várja a hívását a 36-30/9250-682 telefonszámon.

Üdvözlettel:

Zelena Ferenc és Bánfai Zsolt


2009-ben először próbálkoztunk egy kifejezetten lakóautósoknak szánt katalógus terjesztésével. Ezúttal újabb kiadvánnyal bővítjük a kört.

A német autóklub, az ADAC kiadásában jelent meg a Stellplatz Führer, azaz a lakóautó kikötők 2010-es katalógusa. Ebben 19 ország több mint 3400, lakóautók számára kialakított parkolójáról találunk meg minden szükséges információt. Az odavezető út leírását, GPS koordinátákat, az elérhető szolgáltatásokat, a parkoló kialakítását, az árat, stb. A mellékelt térképekkel útközben is könnyű megtalálni a legközelebbi lakóautó kikötőt.

A legtöbb magyar lakóautós, ha külföldre megy, Dél-Európát célozza meg. Rájuk gondoltunk, amikor megrendeltük a kiadótól az ADAC Camping Caravaning Führer-t. Ez a kiadvány a térség 2800 minősített kempingjének részletes adatait tartalmazza. A katalógushoz jár egy kártya is, melynek tulajdonosa 1200 Kempingben vehet igénybe kedvezményeket.

Mindkét kiadvány ára bruttó 5.710 Ft.

A kiadványok utánvéttel is megrendelhetők, ez esetben a DPD futár 1.750 Ft-ért szállítja házhoz a csomagot.

Rendelje meg most:

Telefon: +36 30 9250 682 info@levanter.hu

RIMOR lakóautók

Levanter Kft. 1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20. tel: 06-1/220-7976 e-mail: font face="verdana,geneva" size="2" color="#ffffff">info@levanter.hu www.levanter.hu