Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

Kedves Olvasónk!


Mostani hírlevelünk a kivételesen kedvező akciónk meghirdetése mellett egy csokornyi olvasnivalót kínál a lakóautózás kedvelőinek.

Kezdjük először a hónap elején megtartott használt lakóautó börze és teadélután rövid beszámolójával: "Végre igazi, gyönyörű őszi hétvégébe találtunk bele a rendezvényeinkkel! A pénteki teadélutánon..."

 

Sivatagi tábor

Egy igazán egzotikus ország - lakóautós szemmel készült - bemutatójával gazdagodott honlapunk. Így kezdődik a beszámoló: "Marokkó gyakorlatilag az egyetlen olyan Európán kívüli ország, amely..."

 

Gaja-szurdok

Itt az ideje annak, hogy az őszi hétvégéken még egy-egy rövidebb kirándulásra induljunk a lakóautóval. Miért ne lehetne a célpont, mondjuk Balinka? "A gyönyörű természeti környezetben fekvő Balinkáról vélhetően mindenkinek a szénbányászat jut eszébe..."

 

Vannak, akik már befejezték a szezont. Nekik idézzük fel újra egy régebbi hírlevelünket, amelyben arról írunk, hogy milyen feladatokat kell elvégezni, mikor a lakóautót eltesszük télire: "Lassan az ősz is elmúlik, és ilyenkor a lakóautó tulajdonosoknak számos tennivalójuk van..."

 

Üdvözlettel:
Zelena Ferenc és Dezső András

2011/13.

Számolgatott már, hogy mit jelent a jövő évi ÁFA emelés? Ha egy új lakóautót szeretne venni, akkor ez közel 2-300 ezer forint. És a jövő évi regisztrációs adó mértékéről még csak kósza híreink vannak... És hogy milyen euró árfolyammal kalkulálhatunk majd jövő tavasszal? Ezt a kérdést inkább hagyjuk is válasz nélkül Sírós

Ilyen bevezető után talán érdekli az őszi

SZUPER AKCIÓ!

Vásároljon kiemelkedő kedvezménnyel a raktáron lévő új lakóautóink közül!

ELNAGH BARON 580L

Elnagh Baron 580L

Fiat 2,3 (130 LE) motorral szerelt, kiválóan felszerelt, hátul hosszában franciaágyas félintegrált lakóautó.

Most 13.865.000,- Ft helyett

11.490.000,- Ft.

 


 

PÖSSL 2WIN TWENTY

Citroen 2,2 (120 LE) motoros, a gyár 20 éves születésnapjára készített limitált szériás kempingbusz

Most 13.600.000,- Ft helyett

11.290.000,- Ft.

A további részletekért kattintson ide:

SZUPER AKCIÓ!

vagy látogasson el márkakereskedésünkbe!

 

 
 
Levanter Lakóautó Kft. 1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20. telefon: 06-1/220-7976 e-mail: info@levanter.hu
www.levanter.hu