Érdekes és hasznos információk, gyakorlati tanácsok azoknak, akiknek a világ megismerése nem csupán cél, hanem életforma.

 HUNGEXPO Vásárközpont "G" pavilon

A hazai lakóautó és lakókocsi piac legnagyobb bemutatója. Egyidejű rendezvények: Utazás, Boat Show, Bringaexpo.


Kedves Olvasónk!

Önt, mint hűséges hírlevél olvasónkat, az elsők között szeretnénk meghívni az év legrangosabb lakóautós rendezvényére. Reméljük, hogy elfogadja meghívásunkat, és személyesen mutathatjuk meg Önnek a legújabb modelleket.

Az előző évhez hasonlóan idén is lehetőségünk van arra, hogy ingyenes, elektronikus jegyeket biztosítsunk Ön, a családja és a barátai számára is.

A jegyek csütörtökre és péntekre (márc. 1-2.) biztosítanak ingyenes belépési lehetőséget valamennyi kiállításra.

Szeretnénk, ha elsősorban a regisztrált olvasóink jutnának hozzá az ingyenes jegyekhez, ezért a weblapunkon nyilvánosan csak szerdától tesszük lehetővé a rendelést. Használja ki Ön is ezt a két nap előnyt!

Önnek nem kell mást tennie, csak kattintson a jegyigénylésre, adja meg adatait, és mi azonnal elküldjük Önnek azt a linket, ami a Hungexpo adminisztrációs felületére mutat. Az adatok kitöltése után egy e-mail mellékleteként fogja megkapni a vonalkóddal ellátott belépőjegyét, amit ki kell nyomtatnia, és magával kell hoznia.

A Levanter weblapon készítettünk egy olyan felületet, melyen keresztül barátai, ismerősei figyelmét is felhívhatja a VI. Budapesti Karaván Szalonra, és az ingyenes jegyigénylés lehetőségére. Ajánlását előre is köszönjük.

Kattintson ide: Belépőjegy igénylés

Néhány fontos dolog, amit tudnia kell:

  • A Hungexpo űrlapja, amint azt Ön is látni fogja, nem ránk lett szabva. A hajósoktól kaptuk „kölcsön”, de így is örülünk a lehetőségnek. A mi látogatóink zömében magánszemélyek, ezért senkit ne térítsen el az űrlap kitöltésétől az, hogy esetleg a cége nevét kérik. Praktikusan úgy kell kitölteni a rubrikákat, mintha Ön egy egyéni vállakozó lenne, és a saját lakása lenne a cége székhelye.
  • A kicsit bonyolultabb adminisztráció fejében viszont több jegy is igényelhető. Ez úgy oldható meg, hogy annyiszor kell belépnie a megadott linkkel, ahány jegyet kér. Az igénylő neve természetesen nem lehet azonos.
  • A válasz e-mailben küldött jegyet ki kell nyomtatni. Amennyiben ez problémát okoz, mert nem tartozik a géphez nyomtató, akkor a levelező rendszerének menüjében, a „továbbítás” gombra kattintva elküldheti egy olyan címre, ahol ki lehet nyomtatni, vagy lementheti, és átviheti másik gépre.

Üdvözlettel:
Zelena Ferenc és Dezső András

2012/02.


Hekki ablak, GFK, inverter, markise, SecuMotion, Seitz ablak, segéd alváz, téli gáz. 

Egy csomó idegen kifejezés, vagy szakszó, amelyet a lakóautósok használnak, és egy kezdő szembesül velük akár már egy használt hirdetés elolvasásakor is. A friss technikai megoldások aztán ismét újabbakat szülnek és bizony még egy profi lakóautós is elbizonytalanodhat, hogy miről is van szó valójában.

Legújabb cikkünk a honlapunkon a

LAKÓAUTÓS LEXIKON

amely folyamatosan bővülő tartalommal segít tájékozódni ebben a dzsungelben az olvasóknak.

Legyen Ön is a szerkesztőnk! Ha vannak olyan, a lakóautózáshoz kapcsolódó kifejezések, amelyekről szívesen olvasna lexikonunkban, akkor küldjön e-mail nekünk és sorolja fel ezeket.


Jó ideje foglalkoztat már bennünket a kérdés, hogy milyen létjogosultsága lenne a Magyarországról induló vezetett lakóautós túráknak. Sokan a nyelv- és helyismeret hiánya, az ismeretlen körülmények miatt nem indulnak neki, hogy felfedezzenek új országokat, inkább maradnak a jól bevált helyeknél. Pedig Erdély, Albánia, Bosznia vagy a Baltikum - hogy csak a közelebbi célpontokat említsük - hihetetlen szépségeket és élményeket kínálnak.

Krauss Ottó barátunk járt egy ilyen úton és meg is írta a tapasztalatait

VEZETETT TÚRÁK

címmel. Olvassa el és kérjük, hogy szavazzon: Részt venne-e Ön is egy vezetett lakóautós túrán?

 

 
 
Levanter Lakóautó Kft. 1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20. telefon: 06-1/220-7976 e-mail: info@levanter.hu
www.levanter.hu