SZERVEZETT LAKÓAUTÓS UTAK

Ha Ön lakóautó tulajdonos, vagy bérelt már ilyen járművet, akkor bizonyára szembekerült azzal a feladattal, hogy miképpen válassza meg utazása célpontját. Egy idő után elfogynak a legnépszerűbb és problémamentesnek ítélt külföldi célpontok, sokakat hátráltat a nyelv- és helyismeret hiánya, a nehéz tájékozódás.
Nem véletlen, hogy a komoly lakóautós múlttal rendelkező országokban nagyon népszerűek azok a túrák, ahol csoportosan, kísérő segítségével járják le a résztvevők az utat. A "csoportos" természetesen itt úgy értendő, hogy mindenki önállóan - és nem konvojban - közlekedik a lakóautójával, de a szállások (kempingek) és az onnan kiinduló programok előzetesen leszervezettek. A csoportvezető és a helyi idegenvezetők segítenek az út során esetlegesen felmerülő problémák megoldásában, tolmácsolásban, ők tisztában vannak a helyi viszonyokkal és ez biztos hátteret jelent a résztvevőknek.
Miután az utakat a vezetők előzetesen bejárják, a kempingeket leellenőrzik és profi helyi idegenvezetőket alkalmaznak, így a csoportot ott már nem érhetik kellemetlen meglepetések. Mindeközben az együtt utazók létszáma lehetővé teszi a kedvezményes árakat a kempingekben, illetve azt, hogy például buszos kirándulásokat, városnézéseket lehessen szervezni olyan helyekre, ahol a lakóautóval történő közlekedés, parkolás problémát okoz.

Reméljük, hogy az Ön számára is érdekes lehet ez a  - hazánkban még nem túlságosan ismert - új típusú kirándulás és hamarosan utasaink között üdvözölhetjük!


konvoj